Klein Alblas II, nieuwbouw in Alblasserdam

Klein Alblas ligt stil en vrij, omringd door polders en water, met molens en wuivende rietkragen als decor. Vanuit de twee jachthavens bent u zo in de Biesbosch of Alblasserwaard. Ook andere ontspanningsmogelijkheden liggen op een steenworp afstand… Dit nieuwbouwproject is gelegen op een prachtig besloten eiland in de Alblas, dichtbij het authentieke polderlandschap van de Alblasserwaard. Een unieke plek om te wonen!

In de nieuwe wijk is het heerlijk toeven. Een groot deel van de wijk is al gerealiseerd en het resultaat mag er zijn. Ga gerust een keer kijken! U zult verrast worden door de kwaliteit van de wijk. Prachtige vrijstaande woningen worden afgewisseld met fraaie tweekappers. De woningen staan op kleine eilandjes met een ‘eigen’ bruggetje. Een mooi nieuw wandelpark is aangelegd, direct aan de Alblas, achterin de wijk. Hier kunnen kleine en grotere kinderen hun hart ophalen in de gezellige speeltuin in het park.
Klein Alblas II ligt hier vlak bij, centraal in de wijk aan de Stenen Kamer.

De woningen van Klein Alblas

De klassieke architectuur van de twee-onder-één-kapwoningen in Klein Alblas II sluit aan op de woningen die reeds gerealiseerd zijn in de vorige fasen. Door te spelen met spiegeling, dwars- en langskappen en de uitwerking in twee kleuren baksteen, namelijk magaan en rood, ontstaat een binnengebied met diverse woningen die toch duidelijk familie van elkaar zijn. Het bijzondere aan de woningen is het grote dakoverstek. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling, maar beschermt de gevel ook tegen weersinvloeden.
De architect heeft een moderne vertaalslag gemaakt door te werken met grote raamopeningen. Zo haal je veel licht naar binnen en creëer je uitzicht naar buiten toe. Door de horizontale architectuur zijn de woningen niet al te fors in afmetingen. Klein Alblas II biedt de klasse van toen en het comfort van nu.

Interesse?

Heeft u interesse in een woning in Klein Alblas II? Neem dan contact op met de makelaar.

Beelden van Villawijk Klein Alblas

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates