De Eilanden, kavels in Alblasserdam

Klein Alblas  ligt stil en vrij, omringd door polders en water, met molens en wuivende rietkragen als decor. Vanuit de twee jachthavens bent u zo in de Biesbosch of Alblasserwaard. Ook andere ontspanningsmogelijkheden liggen op een steenworp afstand… Dit nieuwbouwproject is gelegen op een prachtig besloten eiland in de Alblas, dichtbij het authentieke polderlandschap van de Alblasserwaard. Een unieke plek om te wonen!

In de nieuwe wijk is het heerlijk toeven. Een groot deel van de wijk is al gerealiseerd en het resultaat mag er zijn. Ga gerust een keer kijken! U zult verrast worden door de kwaliteit van de wijk. Prachtige vrijstaande woningen worden afgewisseld met fraaie tweekappers. De woningen staan op kleine eilandjes met een ‘eigen’ bruggetje. Een mooi nieuw wandelpark is aangelegd, direct aan de Alblas, achterin de wijk. Hier kunnen kleine en grotere kinderen hun hart ophalen in de gezellige speeltuin in het park.
Klein Alblas II ligt hier vlak bij, centraal in de wijk aan de Stenen Kamer.

De kavels van Klein Alblas

In het laatste plandeel liggen 11 vrije kavels die worden aangeboden om individueel te ontwikkelen door particuliere opdrachtgevers. Alle kavels liggen aan het water en variëren in grootte van circa 560 tot ruim 1000 m². Op deze kavel heeft u de vrijheid om naar eigen inzicht uw droomhuis te ontwerpen. Dit binnen de beeldkwaliteitseisen en in harmonie met de omliggende bebouwing.

In de toekomst wordt nog nieuw woningaanbod verwacht, dit is nog in ontwikkeling.

Interesse?

Heeft u interesse in de kavels van De Eilanden? Neem dan contact op met de makelaar.

Beelden van Villawijk Klein Alblas

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates